Ingrid van Deursen

Eigenaar Je Ideale Huis
Hi! Ik ben Ingrid van Deursen. Na vijf jaar als jurist te hebben gewerkt, heb ik in 2010 besloten mijn hart te volgen. Ik heb diverse vakopleidingen gevolgd zoals interieurstyling, interieurontwerp, kleuradviseur, lichtontwerp en verkoopstyling. .

Wat ik het leukste vind aan mijn werk, is om mij helemaal te verdiepen in de wensen van mijn opdrachtgevers. Wat is je/jullie smaak? Wat vind je belangrijk bij de inrichting van je huis? Waar word je blij van?

Vervolgens ga ik in mijn studio bedenken wat voor jou/jullie de juiste combinatie is. Hoe alle puzzelstukjes (kleur, meubels, accessoires, indeling) in elkaar passen, zodat jouw ideale huis ontstaat.

Ik word zelf heel blij van kleur en mooie vormgeving. Ik zoek altijd naar een zo mooi mogelijke mix van kleuren en materialen. Uiteraard houd ik daarbij rekening met je budget én de items die voor jou bijzonder zijn en die je graag wilt behouden. Met slechts een paar slimme praktische aanpassingen kun je al vaak al een mooi effect krijgen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op voor jouw ideale huis!

P.s. Sinds een jaar ben ik bezig met een opleiding tot meubelstoffeerder. Binnenkort volgt hier meer nieuws over.
Planetenlaan 5
Lokaal 1.15
2402 EN Haarlem
© Je Ideale Huis 2023